Färdig häck

– ett koncept som förändrar trädgårdsupplevelsen direkt

Ibland vill man få en direkt förändring av hela trädgården, eller en del av den. En häck i trädgården kan förändra upplevelsen av trädgårdsrummet helt. Det skapar insynsskydd, ger en ombonad känsla som ramar in trädgården.

Eller varför inte en kortare bit med häck inne i trädgården? Det förstärker rumskänslan, ramar in uteplatsen eller andra platser, och gör trädgården mer omsluten och ombonad.

En kortare bit häck inne i trädgården gör underverk, en riktig quick-fix.

Numera är möjligheterna många att hitta en häck som passar din trädgård. Väljer man en högre häck från början blir det direkt ett snabbt resultat. Det finns många alternativ för din trädgård, storlek, höjd på plantorna och priser för att passa din trädgård. Hör av dig så berättar vi mera.

Konceptet ”färdig häck” för direkt resultat, behöver inte kosta en förmögenhet, men skapar direkt en ny känsla på platsen. Särskilt om det rör sig om en kortare sträcka som ska planteras.

Om oss

Niclas är utbildad trädgårdsmästare med lång och gedigen erfarenhet av att bygga upp och vårda en trädgård.

Svante är frilansjournalist och inspiratör inom trädgård, inredning och livsstil. Yrkesroll i Villa Sundahl Trädgård – trädgårdsinredning, färgsättning och när så behövs text.